20.5.2024 12:42

Μεγάλη νίκη της «Σύμπλευσης Μηχανικών Αιγαίου» στις Εκλογές του ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου

Ο συνδυασμός «Σύμπλευση Μηχανικών Αιγαίου», αναδείχθηκε νικητής των εκλογών του ΤΕΕ στο Βόρειο Αιγαίο που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19/5, με ευρεία μάλιστα συμμετοχή.

Ο Μάνος Μισιρλής, μέλος του παραρτήματος Χίου του ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου, τόνισε τη σημασία της νίκης αυτής, επισημαίνοντας ότι η "Σύμπλευση Μηχανικών Αιγαίου" αποτελείται από μηχανικούς με μεράκι και αγάπη για την προσφορά στα κοινά.

Ο κ. Μισιρλής αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΤΕΕ, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας, τονίζοντας την ανάγκη για εντατική δουλειά σε θέματα όπως η ολοκλήρωση των τοπικών πολεοδομικών σχεδίων, η ολοκλήρωση του κτηματολογίου, τα νέα ρυθμιστικά σχέδια ενέργειας και τα καθημερινά θέματα προγραμματισμού και σχεδιασμού του Δήμου και της Περιφέρειας.

Η αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές καταδεικνύει το ενδιαφέρον των μηχανικών για τα ζητήματα που τους απασχολούν και την εμπιστοσύνη τους στην "Σύμπλευση Μηχανικών Αιγαίου" για την αντιμετώπισή τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ