2.6.2024 22:15

Μία ξεχωριστή ποδηλατάδα αφιερωμένη… στα αδέσποτα της Χίου (Pics)

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας η Κυριακή 2 Ιουνίου και ο Σύλλογος Ποδηλάτες Χίου, διοργάνωσε και πραγματοποίησε ανοικτή ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους σε συνδυασμό με τη 2η Γιορτή Υιοθεσίας του Δήμου Χίου, που γίνεται στο πλαίσιο στήριξης της προσπάθειας να βρουν οικογένειες αδέσποτα σκυλάκια που φροντίζει ο Δήμος και τα Φιλοζωικά Σωματεία του νησιού μας.

Η Γιορτή Υιοθεσίας, που συγκέντρωσε χαρούμενα παιδιά και γονείς γύρω από τα τρισχαριτωμένα κατοικίδια, διαδραματίστηκε στο σημείο εκκίνησης της Ποδηλατάδας στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική Πλατεία της Χίου απέναντι από το Δημαρχείο. Από νωρίς έγιναν και υιοθεσίες και δωρεές για στειρώσεις αδέσποτων... και η χαρούμενη ανοιχτή ποδηλατάδα με μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες, πήγε μέχρι τα καταστήματα Lidl με ασφάλεια και κέφι.

Με την επιστροφή των ποδηλάτων στην ηλιόλουστη πλατεία, έγινε μια μικρή γιορτή με χυμούς, σνακ και κεράσματα, όπου έλαβαν μέρος από κοινού, ποδηλάτες φιλόζωοι και φιλόζωοι ποδηλάτες.

Το διπλό μήνυμα, να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινή μας ζωή και κίνηση, για τη χαρά, την υγεία μας και την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού της πόλης μας, μαζί με την όμορφη και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων με τους τετράποδους φίλους μας, που συμπληρώνουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας, δόθηκε... και πρέπει να μας αγγίζει όλους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ