18.10.2024 12:55

Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Χίου ο Αντώνης Ζαννίκος

Με τη λήξη της δεύτερης θητείας του ο απερχόμενος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Χίου κ. Ξενοφώντας Σταμπέλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Χιώτικος Προσκοπισμός διανύει τα 111 χρόνια παρουσίας στο νησί μας, δηλώνοντας συνεχώς το παρών, βοηθώντας μέσα από το προσκοπικό παιχνίδι στην επίτευξη του οράματος για ένα καλύτερο κόσμο, με ενεργούς πολίτες μέσα στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Είχα την χαρά να κρατήσω στα χέρια μου το πηδάλιο του Χιώτικου προσκοπισμού από τον Οκτώβρη του 2018 μέχρι πρότινος. Μαζί με τα ενήλικα στελέχη μας - πολύτιμους συνεργάτες και συνεργάτιδες, εργαστήκαμε ομαδικά και προσφέραμε αμέτρητα χαμόγελα σε παιδιά και νέους, Μέσα από δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, ζωής στη φύση, προσφοράς, βοήθειας στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία τα παιδιά και οι νέοι έζησαν συναρπαστικές εμπειρίες και έμαθαν νέες δεξιότητες που χρειάζονται για τη ζωή. Αναπτύξαμε τον Χιώτικο Προσκοπισμό αριθμώντας σήμερα περισσότερα από 580 μέλη, καθιστώντας τον πρώτο στην Ελλάδα σε διείσδυση στον πληθυσμό και αναγνωρίσιμο από όλο τον κόσμο.

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την έμπρακτη συμπαράσταση, τη διαχρονική συνεργασία και την πολύτιμη υποστήριξη στην Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, στις Αρχές του τόπου, στους Φορείς και Συλλόγους, στις τοπικές επιχειρήσεις, στα ΜΜΕ, στους φιλοπροσκόπους και στην τοπική κοινωνία, οι οποίοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη του Χιώτικου Προσκοπισμού και στην επίτευξη των στόχων του.

Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Χίου, μετά τη διαδικασία ανάδειξης (ψηφοφορία), παρουσία του Γενικού Εφόρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Σταύρου Δημητρόπουλου αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Χίου κ. Αντώνης Ι. Ζαννίκος (6932229755) στον οποίο εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία!»

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ