15.5.2024 6:37

Οι Πυργούσοι της Αττικής τίμησαν τον Άγιο Ισίδωρο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Δρομοκαΐτειο, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, για να τιμήσει τον Άγιο Ισίδωρο, προστάτη της Χίου, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής "Το Πυργί Χίου" τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου, μίλησε για τη ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Ισιδώρου, ενώ ακολούθησε πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πιστών, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και συλλόγων, καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, η αντιδήμαρχος Ύδρας κα Τζίνα Μαραγκού, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, ο πρόξενος της Ελλάδας στη Βόρεια Γαλλία κ. Τουρνάκης, ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίου κ. Αντώνης Πιτσιλός και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά άρτων και κερασμάτων σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ