10.11.2016 13:49

Οικογενειακή απόδραση στα Αγιάσματα

Μια ακόμη εξόρμηση στη μαγευτική φύση της Βόρειας Χίου και συγκεκριμένα των Αγιασμάτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο οι λάτρεις των Βορειοχώρων.  Η«Θέρμαι Αγιασμάτων» διοργανώνουν ένα διήμερο ειδικά αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά που επιθυμούν να εξερευνήσουν την καταπληκτική χλωρίδα και πανίδα των Αγιασμάτων.

Όσοι λοιπόν από εσάς επιλέξετε να περάσετε μαζί με τα παιδιά σας το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου στα Αγιάσματα θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε σε εύκολα μονοπάτια πλάι στη θάλασσα και στο δάσος, να χαλαρώσετε στην ακρογιαλιά των Αγιασμάτων παρακολουθώντας τη δύναμη των εντυπωσιακών κυμάτων, να φτιάξετε κάστρα με πέτρες, να περιηγηθείτε στα στενά των Λεπτοπόδων και της Κεράμου και να συμμετέχετε στη διαδικασία μαζέματος χόρτων, αμυγδάλων και ελιών.

Παράλληλα θα ζήσετε την εμπειρία του κανονίσματος της σούμας και την Κυριακή θα παρακολουθήσετε ένα εργαστήρι για τα άγρια πουλιά του Χειμώνα  από τη Σοφία Τάζογλου στο οποίο θα παρατηρήσετε πολλά είδη πουλιών στον ποταμό των Αγιασμάτων και στη συνέχεια θα απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ζεστό λουτρό με ιαματικό νερό.

Τέλος μετά από μία κουραστική αλλά γεμάτη εμπειρίες ημέρα θα ξαποστάσετε στην ταβέρνα της Μαρίας και θα γευτείτε υπέροχους τοπικούς παραδοσιακούς μεζέδες.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6978-976405(Φιλία Χαλάτση)

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ