30.9.2024 14:13

Σειρά εκδηλώσεων από το ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου για την παγκόσμια ημέρα 3ης ηλικίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, το ΚΑΠΗ του Δήμου Χίου έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες στοχεύουν στην ψυχαγωγία και την ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3, 8 και 9 Οκτωβρίου 2024. Αναλυτικά:

  1. Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024: Θα διεξαχθεί εργαστήριο ζωγραφικής σε ύφασμα, το οποίο διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς. Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο χώρο του ΚΑΠΗ στις 10:00 π.μ. και απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του ΚΑΠΗ.

  2. Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024: Στο Ομήρειο, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί παράσταση Θεάτρου Σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής». Η εκδήλωση αυτή είναι ανοικτή τόσο για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού όσο και για τα μέλη του ΚΑΠΗ, με στόχο την προώθηση της διαγενεακής επικοινωνίας.

  3. Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024: Θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από την εθελοντική ομάδα ΘΑΛίΑ για την Τρίτη Ηλικία, σε συνεργασία με τη χορωδία του ΚΑΠΗ, στις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αυλή του ΚΑΠΗ στην οδό Μαξίμου και στόχος είναι η ψυχαγωγία των μελών του.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, και για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στη γραμματεία του ΚΑΠΗ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ