26.6.2024 14:48

Το "Αντίο" του νέου Λιμενάρχη Κω Γιάννη Μάργαρη

Με μία συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook, ο μέχρι σήμερα διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και πλέον Λιμενάρχης Κω, Γιάννης Μάργαρης, αποχαιρετά τη Χίο και τους Χιώτες, αφού έκλεισε ένας βασικός κύκλος της παρουσίας του στο νησί που ξεκίνησε το 2009 και έκλεισε επισήμως μετά την μετάθεσή του στην Κω, όπου θα υπηρετήσει από τη θέση του Λιμενάρχη. 

Αναλυτικά αναφέρει:
"Η ζωή είναι μια συνέχεια από κυκλους, που ξεκινουν από ένα σημείο και (αφου γίνει ο κυκλος) τερματίζουν στο ίδιο σημείο που ξεκινάς. Σήμερα έκλεισε και επίσημα, ένας μεγάλος κυκλος της υπηρεσίας μου στο Λιμενικό Σώμα που ξεκίνησε το 2009 με την μετάθεση μου από το Υπουργειο στην ΑΕΝ Οινουσσών, συνεχίστηκε στο Κ.Λ Χίου και τερματίζει στην ΑΕΝ Χίου.

Ένας κυκλος παραμονης μου σε αυτές τις τρεις Υπηρεσίες του Σώματος, ένας κυκλος για τον οποίο νιώθω ευγνώμων και τυχερός από το Θεό που είχα την τυχη να ζησω.

Είθισται όταν φευγεις από ένα μέρος για ένα άλλο, να χαιρετάς, κάτι το οποίο δε θα το κάνω, λέγοντας σε όλους τους γνωστους και φίλους που έκανα σε αυτό το γεωγραφικο σημειο της χώρας μας : εις το επανιδείν!

Ευχαριστώ την πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσία μου για την υψίστη τιμή να υπηρετησω, κρατώντας το τιμόνι, δυο από τις πιο ιστορικές Ακαδημίες της χώρας μας.

Ευχαριστώ τους Προϊστάμενους μου αλλά και όλους τους συναδέλφους που συνυπηρετησαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και στις τρεις Υπηρεσιες, οπως και το συνολο του εκπαίδευτικου προσωπικου των δυο ΑΕΝ. Ευχαριστώ το συνολο των τοπικων αρχών για την πολυτιμη αρωγή τους στο έργο που επιτελείται τόσο στις δυο Ακαδημίες όσο και στη Λιμενική Αρχή της Χίου.

Ευχαριστώ, τέλος, τους γονείς των σπουδαστών μας, που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, σε μια δυσκολη ηλικία και που τώρα τους καμαρώνουν στην καριέρα τους στο Εμπορικό μας Ναυτικό.

Θελω να ζητήσω συγνωμη αν στενοχωρησα η πικρανα καποιους-σιγουρα ποτε δεν αδικησα σκόπιμα κανέναν.

Για την παρακαταθήκη του καθενός μας στην επαγγελματική του πορεια, σώφρων είναι να μιλήσουν όλοι οι άλλοι, εκτός από τον καθενα μας.

Ένας νέος κυκλος μόλις άνοιξε με την δευτερη θητεία μου στην Λιμενική Αρχή της Κω, αυτή τη φορά ως Λιμεναρχης.

Μένω στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του θυρεου της ΑΕΝ Χίου που παρελαβα και αποχωριζομαι-για λιγο- αυτόν τον τόπο με το χαμόγελο".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ