12.12.2013 14:14

To…«καφέ των κυνηγών»

ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

Ιστορικές μέρες ζουν ο κυνηγητικός σύλλογος και οι κυνηγοί. Μετά από περισσότερα από 80 χρόνια ζωής, για πρώτη φορά αποκτούν δική τους στέγη, τρόπο τινά, στεγάζονται σε «δικό τους» κτίριο και απαλλάσσονται από το μεγάλο έξοδο των ενοικίων, που ήταν ένας βραχνάς για το αναιμικό ταμείο τους, μαζί με όλα τα άλλα έξοδα.

Από τις 27 Νοεμβρίου άρχισε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η μεταφορά των γραφείων από την οδό Καλαμπόκα 23 στο  δημοτικό κτίριο της παλιάς Λαχαναγοράς, στην οδό Σωτήρη Λίναρη, όπου θα στεγάζονται δωρεάν τα επόμενα 10 χρόνια. Το παλιό ερειπωμένο δημοτικό κτίριο μετατράπηκε σε ένα κομψό οίκημα με εθελοντική δουλειά πολλών κυνηγών, που τώρα μπορούν να τα χαίρονται με πολλούς τρόπους.

Η διοίκηση, στα πλαίσια της προσπάθειας και του στόχου να το νοιώσουν δικό τους, να το αγαπήσουν και να το  μετατρέψουν σε στέκι τους θα το λειτουργήσει και σαν στέκι καφέ για τα μέλη του συλλόγου. Θα το εξοπλίσει με μια μικρή υποδομή, που θα επιτρέπει σε όσους θέλουν να μπορούν να πιούν τον καφέ, το αναψυκτικό, το ουζάκι  τους, αλλά  και κάποια μεζεδάκια αργότερα.

Προς το παρόν θα μπορεί να φιλοξενεί τα μέλη και τους φίλους τους κάθε Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα, με στόχο αργότερα να είναι ανοικτό και φιλόξενο κάθε μέρα. Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα στους κυνηγούς να τα λένε πολύ πιο ευχάριστα και να δίνουν το παρόν στα γραφεία πολύ περισσότερες μέρες, με ευχάριστη απασχόληση και καλή παρέα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ