18.12.2014 11:04

Έκρηξη Σκούφαλου και αδυναμία διαχείρισης του χρόνου [BINTEO]

ΕΜΕΙΝΑΝ … ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η άκαμπτη στάση του προέδρου να μην προτάξει θέματα που είχαν φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο παριστάμενοι πολίτες (από τα βορειόχωρα, τη Λαγκάδα, τα Μεστά και τη Σαρακίνα) και η απόφαση του Πολ. Λαμπρινούδη να … κηρύξει τη λύση της συνεδρίασης, αποχωρώντας έπειτα από 6 ώρες με αιωρούμενη την απειλή ότι, αν συνεχιστεί, θα προσφύγει για την ακύρωση της, δυναμίτισαν πρωτόγνωρα το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο γύρω στα μεσάνυχτα.

Σε κατάσταση που δεν τον έχουμε συνηθίσει ο Μ. Σκούφαλος χτύπησε γροθιά στα έδρανα και όξυνε τον τόνο της φωνής του, υποχρεώνοντας το προεδρείο να μην ορίσει τη συνέχεια της συνεδρίασης για σήμερα το πρωί, όπως αρχικά είχε πρόθεση, αλλά να ορίσει νέα συνεδρίαση με τη δέσμευση ότι τα θέματα των πλημμυρών της Λαγκάδας και της κατάστασης των Λαϊκών Πολυκατοικιών θα προταχθούν.

Είναι όμως φανερό ότι η πληθώρα των θεμάτων και η διάθεση των νέων δημοτικών συμβούλων να σκαλίζουν εξονυχιστικά ακόμα και θέματα που φαινομενικά μοιάζουν απλά θα δημιουργεί συχνά ανάλογες καταστάσεις, αν δεν βρεθεί διαφορετική φόρμουλα διαχείρισης του χρόνου και πολλαπλασιασμού των συνεδριάσεων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ