26.12.2014 15:19

Καταθέτει διαθεσιμότητα και ο Ν. Ταναϊνης

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Σε αργές και προσεκτικές κινήσεις στην εσωκομματική σκακιέρα επιδίδονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξετάζουν την πιθανότητα κατάθεσης διαθεσιμότητας για το ψηφοδέλτιο της Χίου.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες θέλουν το ενδιαφέρον να είναι επίσημα αριθμητικά περιορισμένο (με δυο στελέχη να έχουν καταθέσει διαθεσιμότητα), ωστόσο υπολογίζεται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά μέχρι την προσεχή Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των διαθεσιμοτήτων.

Την πρόθεση του να καταθέσει και τη δική του διαθεσιμότητα εντός των επόμενων δυο ημερών δεν έκρυψε και ο γιατρός Νίκος Ταναϊνης. «Θα καταθέσω τη διαθεσιμότητά μου στα κομματικά όργανα. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Στηρίζω το χώρο όποτε μου ζητείται, χωρίς να μετρώ αν βρίσκεται στο 3% ή το 30%. Θα υποβάλω το αίτημα μου και θα δεχτώ την όποια απόφαση συμμετοχής μου ή μη», δήλωσε πριν λίγο στον «π», επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ