3.10.2015 16:52

Θυσία για τον συνεπή

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το Στ. Κάρμαντζη. Ως την τελευταία στιγμή είχε κατασταλάξει να μην λάβει μέρος εμφανώς στη διαδικασία. Παρακολούθησε όμως την αγωνιώδη προσπάθεια του Αδ. Γεωργιάδη να μαζέψει τις 50 απαραίτητες υπογραφές και στο τέλος λύγισε. «Με τον Άδωνη μπορεί σε ορισμένα να διαφωνείς. Δεν του αμφισβητείς όμως τη μαχητικότητα στην υποστήριξη των θέσεων της Ν.Δ. ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες για το κόμμα. Έκρινα καθήκον μου να συμβάλω ώστε να επισημοποιηθεί άλλη μια υποψηφιότητα», εξηγεί τους λόγους που τον έφεραν να υπογράφει, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, την υποψηφιότητα Γεωργιάδη. 

Ήταν η τελευταία ώρα πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, όταν με twit ο Άδωνης ενημέρωνε ότι του έλειπαν 5 υπογραφές για να συμπληρώσει τις 50. Μεσολάβησαν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανθρώπινα ο αντιπεριφερείαρχης αποφάσισε ότι έχει το δικαίωμα και ο Άδωνης να δώσει τη μάχη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ