Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, συγκίνηση και θαλασσινές αναμνήσεις η αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου, στην εκδήλωση με τίτλο «Με τα λόγια της πλώρης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας «Η Κυδιάντα». Από τα μικρόφωνα και την οθόνη πέρασε σε φωτογραφίες όλη η ναυτική ιστορία του χωριού, με την άριστη παραγωγή που έκαναν οι υπεύθυνοι και τα μέλη του Συλλόγου.
Τον κύριο φόρτο οργάνωσης της διαδικασίας και της ημερίδας είχαν η Ματρώνα Αποστολίδη (φωτ), η Βίκυ Γεωργούλη και η πρόεδρος Κατερίνα Μπατίδη. Αφηγητές ήταν ο Στράτος Αργυρούδης και ο Βασίλης Παχουνδάκης. Άριστη οργάνωση, άψογη παρουσίαση.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.