Τη θεατρική ομάδα «Ούριο Άνεμο» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος παρουσίασαν σta τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος του συνδέσμου Βασίλης Δημητριάδης και μέλος του συνδέσμου, Μ. Στουπάκης.
Η διαφορά της συγκεκριμένης θεατρικής ομάδας είναι ότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι η συνεισφορά σε άλλες κοινωνικές ομάδες, συλλόγους που χρήζουν οικονομικής στήριξης ή άλλης βοήθειας.
Ο δημιουργός της θεατρικής ομάδας, Β. Δημητριάδης ανέφερε ότι η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει θεατρικά εργαστήρια από τις 8 Οκτωβρίου προκειμένου να ανεβάσουν την πρώτη τους παράσταση με τίτλο «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης και στόχος είναι μέσα από την αλληγορική κωμωδία να περάσει μηνύματα στους θεατρόφιλους.
Ο κ. Στουπάκης πρόσθεσε ότι είχε σημασία με την ιδιότητα τους ως λιμενικοί να μοιραστούν από κοινού την αγάπη τους για το θέατρο προσφέροντας ταυτόχρονα για το κοινό καλό.
Τέλος έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μικροί και μεγάλοι να λάβουν μέρος στη θεατρική παράσταση χωρίς απαραίτητα να ανήκουν στο Λιμενικό Σώμα.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.