23 χορωδίες, 40 μουσικοί και 700 χορωδοί συμμετέχουν στην 4η Συνάντηση Χορωδιών Χίου με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί», την οποία διοργανώνει στο Ομήρειο ο Προοδευτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Συκιάδας από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Συμμετέχουν αρκετές παιδικές και σχολικές χορωδίες
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19:00. Τη συνάντηση εμπλουτίζουν με χορευτικά οι σχολές μπαλέτου Balleti, Άννα Συράκη και Allegro. Τη φωνή της ενώνει με τους χορωδούς και η Γιάννα Φαφαλιού. Την Συνάντηση συνδιοργανώνουν ο Δήμος και το Νομικό του Πρόσωπο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα ενημερώσει αύριο στις 12:00 το κοινό, με συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.