Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος το The Pastards Group συνεργάζεται με τον δημιουργικότερο pastry chef στην Ελλάδα Δημήτρη Μακρυνιώτη για τη δημιουργία των μενού τόσο στο catering όσο και στο εστιατόριο.
Στα πλαίσια ανανέωσης και εξέλιξης των πιάτων μας, συνεργαζόμαστε με τον δημοφιλή executive chef ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα. Έχουμε, ήδη, δημιουργήσει μαζί του το νέο μενού για το The Pastards Catering, το οποίο είναι βασισμένο σε απλές και τοπικές γεύσεις που συναρπάζουν.
Ο Δ. Μακρυνιώτης σπούδασε στις σημαντικότερες σχολές της Αθήνας και της Γαλλίας και από το 2015 εμφανίζεται σε δημοφιλείς εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Γοητεύεται από τη γεύση, τα αρώματα και τις υφές των υλικών και αντλεί έμπνευση από τα πάντα γύρω του. Παρέχει συμβουλευτικές και οργανωτικές υπηρεσίες σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και μονάδες εστίασης, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία ολοκληρωμένου μενού, την ανάπτυξη συνταγολογίων αλλά και την επίβλεψη του σχεδιασμού του παρασκευαστηρίου, την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και τη διαχείριση του κόστους παραγωγής.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ώστε να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στη γαστρονομία του νησιού μας.
The Pastards Group
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.