Η οικογένεια του προγράμματος "Ελληνικό Πρωινό" μετρά από χθες στο δυναμικό του την Χίο και τους ανθρώπους της .
Η παρουσίαση της Χίου ως τιμώμενος Προορισμός έλαβε χώρα στο πλαίσιο της #HORECA - Greece την Κυριακη 12/2/2023.
Κύριοι πρωταγωνιστές οι Χιώτες Παραγωγοί οι οποίοι έδωσαν το παρόν με ιδιαίτερο ζήλο και πίστη στην προσπάθεια μας.
Αρωγός ο Φορεας Τουρισμού ΧΙΟΥ μέσω της πρωτοβουλίας #tastelikechios
"Χιώτικη γη, χιώτικη γεύση,χιώτικη φιλοξενία συμπράττουν, αναδεικνύουν τον πλούτο, τη γαστρονομική μας κληρονομιά στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό " δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, κα Μαϊστράλη.
Ευχαριστούμε θερμά το ΞΕΕ , και το πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξη τους τον Επικεφαλής του προγράμματος και συνάδελφο κο Aris Soulounias την Διεύθυνση του ΞΕΕ την κα Αγνή Χρηστίδου, την υπεύθυνη της δράσης κα Σίσσυ Αγγελοπούλου , τον σύμβουλο chef και την ομαδα του Στράτος Ιωσηφέλλης και την κα Ελπίδα Χαραλαμπίδου για την άψογη συνεργασία , την διαχείριση και ανάδειξη των χιώτικων προϊόντων και γεύσεων.
Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μας:
το Αρχοντικό της Χίου
Myrovolos Organics
mastihashop
Φουρνος Τομαζου Στεφανου Αρτονοστιμιές Τομαζος
Ευστάθιος Τομάζος
Αρτονοστιμιες Μαριος Τομαζος
Δ. Τομάζος και Υιοί ΟΕ
Pastry Sinners
Kiss the Earth
Μελισσοκήπι Α.Μ. Καραγιώργη
Κάμπος Χίου
Natuevo aloe vera juice
Χιώτικο Κελλάρι Chiotiko Kellari
Περιβόλι
Αριούσιος Οινοποιητική - Ariousios Winery
Οινοποιείο Κτήμα Κεφάλα
Psychis Distillery
Τ' Αγιωργούσικα της Χίου
Το τυρί του τσοπάνη Δέσποινα Γεωργούλη
Άγρελας
Ποτοποιία Αφες Κακίτση Χρήστος Γεωργία Κάτρη Κακίτση
Ποτοποιία Τέττερη
Ποτοποιία Στουπάκη
Xrusovalantw Xenia
Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Χίου
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.