Σπούδασε στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας την ειδικότητα του μάγειρα. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών. Σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες. Διδάσκει στα Δ.Ι.Ε.Κ μαθήματα διατροφής και μαγειρικής. Οργανώνει ομάδες διατροφικής αγωγής, ομιλίες και σεμινάρια σε παιδιά, γονείς, αθλητές και όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υγιεινή διατροφή και την υγιεινή μαγειρική.