2.8.2019 10:17

Το αντίο ενός εξαιρετικού προέδρου

Αδιαμφισβήτητα αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων των τελευταίων ετών. Η ψυχραιμία του και η ποιότητα του χαρακτήρα του λειτούργησαν πυροσβεστικά ακόμα και σε κρίσιμες συνεδριάσεις όπου το πολιτικό θερμόμετρο ήταν στα ύψη.

Ήταν ακόμα το πρόσωπο που προτάθηκε σχεδόν από το σύνολο της «Πρωτοβουλίας», προκειμένου να διαδεχθεί τον Μανώλη Βουρνού όταν η ήττα διαφαίνονταν από την αρχή, με τον τελευταίο όμως να αρνείται πεισματικά να παραχωρήσει τη θέση του σε μία νικηφόρα επιλογή. 

Ο Γιάννης Γεωργιάδης, το μεσημέρι της Πέμπτης αποχαιρέτησε συνεργάτες και εργαζόμενους στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαριστώντας τους ιδιαιτέρως για τη συνεργασία και την υποστήριξη τα τελευταία κρίσιμα 2,5 χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ