21.6.2024 9:44

«Another Round» από την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου και το ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα «Πάμε Μαζί», για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στη Χίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. προβολή ταινίας στον χώρο Περιβόλι στον Κάμπο της Χίου. Πρόκειται για συνεργασία μεταξύ των μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο (Συμβουλευτικό Κέντρο Χίου και Πολυδύναμο Κέντρο Β. Αιγαίου με έδρα τη Χίο) και της Κινηματογραφικής Λέσχης Χίου. 

Η ταινία είναι το «Another Round» (2020) του Thomas Vinterberg. Μια δραματική δανική μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται θέματα χρήσης αλκοόλ και μπορεί να προβληματίσει, αλλά και να μεταδώσει μηνύματα γύρω από την κατανάλωση αλκοόλ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Η Πράξη «Συνέχιση Λειτουργίας Πολυδύναμου Κέντρου Β. Αιγαίου με έδρα τη Χίο» είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Βόρειο Αιγαίο» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ