7.11.2016 10:02

Απλωταριά: Μετά τα ατυχήματα… εργασίες [ΒΙΝΤΕΟ]

Εκ των υστέρων έρχεται και πάλι να δράσει ο Δήμος Χίου στο ζήτημα της ολισθηρότητας της Απλωταριάς. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να πέσουν ξανά 2-3 μηχανάκια κατά τη διάρκεια της μπόρας της Παρασκευής προκειμένου να δοθεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η εντολή να προχωρήσει σε εργασίες στα επικίνδυνα σημεία τη… Δευτέρα.

Έτσι μετά από το θάνατο ενός νεαρού συμπολίτη μας, την πτώση 3 δικυκλιστών την Παρασκευή τα συνεργεία του Δήμου αποφάσισαν να αγοράσουν μηχάνημα το οποίο θα κάνει τις λείες επιφάνειες ανάγλυφες.

«Το δοκιμάζουμε σήμερα για πρώτη φορά, ώστε να δουλέψει στα πιο έντονα ολισθηρά σημεία. Ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει μέχρι να ξεκινήσουν τα συμπληρωματικά έργα», ανέφερε ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνης στο politischios.gr.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα έργα ο ίδιος σημείωσε ότι αναμένεται η έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ώστε μέσα στο προσεχές διάστημα να ξεκινήσει το ξήλωμα των ολισθηρών πλακών και η αντικατάστασή τους από άσφαλτο.

«Ο δρόμος στη μέση θα είναι άσφαλτος που θα συνεχίζεται κανονικά από το στενό του «Κρόνου» μέχρι και τη διασταύρωση της Απλωταριάς με τις οδούς Καλαμπόκα και Στεφάνου Τσουρή. Το πεζοδρόμιο και τα κολονάκια θα παραμείνουν ως έχουν», εξήγησε ο κ. Παπαλάνης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ