17.7.2013 17:03

Βούρκος ο Γλυφός (ΦΩΤΟ)

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΚΑΔΟΥΣΟΙ

«π» οι κάτοικοι της Λαγκάδας υποστηρίζοντας πως παρότι έχουν επανηλλειμένα απευθυνθεί στη ΔΕΥΑΧ για το συγκεκριμένο θέμα, δε βρίσκουν ανταπόκριση.

Όπως σημειώνουν, από την αρχή της λειτουργίας του ο βιολογικός του οικισμού ήταν προβληματικός κάτι που επιδεινώθηκε με την πάροδο του χρόνου και με την αύξηση του πληθυσμού της Λαγκάδας λόγω θέρους.

«Έχει γίνει υπερχείλιση. Ο Γλυφός θυμίζει βούρκο και τα λύμματα καταλήγουν στην παραλία εκεί που κολυμπούν μικροί και μεγάλοι με ότι αυτό συνεπάγεται» σημειώνουν, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Η ΔΕΥΑΧ ωστόσο δεν είχε καμιά ενημέρωση για το θέμα, όπως προέκυψε από επικοινωνία του «π» με τον πρόεδρο της Μ. Φυτούση.

«Δεν έχει γίνει καμιά καταγγελία, καμιά ενημέρωση ούτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΧ ούτε στο αρμόδιο τμήμα» υποστήριξε ο κ. Φυτούσης καταθέτοντας τη δέσμευση ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ