28.12.2016 11:29

Διάρρηξη μυστήριο στο κατάστημα γλυκών Κοράκη - Μαρίνου

ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΡΑΦΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Ακόμα μία διάρρηξη, αυτή τη φορά στο πρατήριο γλυκών και ποτών Κοράκη, στην οδό Βενιζέλου ήρθε να προστεθεί στις 3 διαρρήξεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε παρεκκλήσια της πόλης.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης οι δράστες αφού πρώτα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραβιάσουν με λοστό την πίσω είσοδο του καταστήματος, στη συνέχεια έσπασαν δύο τζάμια στην προσπάθειά τους να μπουν σε αυτό.

«Λογικά είχαν μαζί τους κάποιοι μικρό παιδί διότι δεν είναι δυνατόν να χωρέσει ενήλικας από αυτό το μικρό τζάμι. Μπαίνοντας λοιπόν το παιδί μέσα στο κατάστημα βρήκε τα κλειδιά της πόρτας που είχαμε αφήσει σε χώρο του καταστήματος και ξεκλείδωσε από μέσα», ανέφερε στον «π» ο κ. Ν. Τριπολίτης.

Με το πρώτο φως της ημέρας έγινε αντιληπτό ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το κατάστημα βάζα με γλυκά,  περίπου 10 μπουκάλια επώνυμης μάρκας ουίσκι καθώς και τα λιγοστά χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην Α.Δ. Χίου προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ