28.12.2016 9:12

Το δικό της Οδοντιατρείο αποκτά η Βολισσός

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ

Μία πλήρως οργανωμένη οδοντιατρική μονάδα θα τεθεί σε λειτουργία προς όφελος των κατοίκων της Αμανής έπειτα από δωρεά του Ροταριανού Ομίλου στον Δήμο Χίου. Με τη χθεσινή του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αποδεχθεί τη δωρεά δίνοντας χώρο στο κτίριο του Αγροτικού Ιατρείου της Βολισσού προκειμένου να τοποθετηθεί το μηχάνημα.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου πρόκειται για ένα μεταχειρισμένο και πλήρες οδοντιατρικό μηχάνημα που συνοδεύεται με σετ οδοντιατρικών εργαλείων.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, όπως εξήγησε η αντιδήμαρχος Β. Ποταμούση στον «π» θα χρησιμοποιηθεί για διάγνωση και  προληπτικό έλεγχο  των κατοίκων και επισκεπτών της Βολισσού Αμανής Χίου και της ευρύτερης περιοχής της Αμανής.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία της μονάδας, η Β. Ποταμούση σημείωσε ότι υπάρχει οδοντίατρος στη Βολισσό ο οποίος θα αναλάβει εθελοντικά τον οδοντιατρικό έλεγχο των κατοίκων της Αμανής. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ