18.12.2016 10:56

Διπλή διάρρηξη σε πόλη και Βροντάδο

ΑΓΝΩΣΤΟΙ "ΣΗΚΩΣΑΝ" ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

Δύο σοβαρές διαρρήξεις σε κατάστημα της πόλης αλλά και σε περίπτερο του Βροντάδου σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρώτη διάρρηξη αφορά σε κατάστημα παρασκευής ζυμαρικών στο κέντρο της πόλης πίσω από το Ομήρειο. Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης αντιλήφθηκε νωρίς το πρωί ότι η κεντρική είσοδος είχε παραβιαστεί με λοστό. Οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και δύο χρυσά κοσμήματα που είχε ξεχάσει η ίδια στο ίδιο σημείο.

Η δεύτερη διάρρηξη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, όταν άγνωστοι δράστες κυριολεκτικά αφαίρεσαν οτιδήποτε υπήρχε στο εσωτερικό του περιπτέρου απέναντι από το "Ανδρεάδειο" Γυμνάσιο στον παραλιακό δρόμο του Βροντάδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "π" οι διαρρήκτες πήραν κάρτες, τσιγάρα, ένα λαπ τοπ και ένα ups.

Και για τις δύο περιπτώσεις διεξάγει έρευνα η Ασφάλεια Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ