29.11.2016 14:51

Έκκληση Βουρνού σε Μουζάλα για τους 200 της Σούδας

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΣΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ

Έκκληση για την άμεση μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τη Χίο σε κέντρα φιλοξενίας της Ηπειρωτικής Ελλάδας, απευθύνει με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Στην επιστολή του ο κ. Βουρνούς σημειώνει ότι παρά τις οχλήσεις του Δήμου δεν έχει ληφθεί από πλευράς κυβέρνησης καμία απολύτως μέριμνα για την τύχη αυτών των ανθρώπων ενώ παρακαλεί για την άμεση μεταφορά στην ενδοχώρα όσων ανθρώπων βρίσκονται εκτός καταυλισμού Σούδας.  

Να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης επιστολής είχαν προηγηθεί ακόμα δύο, μία τις 30 Σεπτεμβρίου και ακόμα μία στις 3 Οκτωβρίου, μέσα από τις οποίες ζητούταν η συνδρομή της κυβέρνησης για την σταδιακή απομάκρυνση των προσφύγων από τον καταυλισμό της Σούδας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ