4.11.2016 17:51

Η 4κινηση κατακτά τη χιώτικη φύση

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΔΗΛΩΝΕΙ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

Μπορεί να πέρασαν χρόνια από την τελευταία φορά που η λέσχη 4κίνησης πραγματοποίησε την τελευταία της δράση, όμως πλέον επανασυστήνεται και παρουσιάζεται στο χιώτικο κοινό έτοιμη να κατακτήσει δρόμους και μονοπάτια της χιώτικης φύσης που μέχρι σήμερα ήταν αδιάβατα από τα συμβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Έχοντας μεράκι για την τετρακίνηση αλλά και αγάπη για την ύπαιθρο και τις ομορφιές της, μία ομάδα νέων ανθρώπων με πρώτο τον Γ. Χούλιαρη αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την αρχή αυτό που κάποιοι άλλοι άφησαν στη μέση προ ετών.

Η λέσχη 4κίνησης της Χίου, δηλώνει παρούσα σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει στις τάξεις της όλους των λάτρεις των οχημάτων ειδικού τύπου.

Η πρώτη βόλτα στην περιοχή του Κορακάρη, απέδειξε τη δυναμικότητα του εγχειρήματος αφού πάνω από 30 οχήματα 4x4, πήραν μέρος σε αυτή.

Ο σκοπός του σωματείου

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της λέσχης, Γ. Χούλιαρη, ο βασικός σκοπός του σωματείου είναι η αγάπη και η προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η προσέγγισή του με οχήματα ειδικής κατηγορίας και δυνατοτήτων κίνησης εκτός δρόμου. Παράλληλα όμως το σωματείο επιδιώκει τη συνεχή εκπαίδευση των μελών του μέσα από διάφορες δράσεις με στόχο κυρίως την τεχνική γνώση για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων τύπου 4x4.

Οι δράσεις

Παρότι η προσπάθεια της νέας διοίκησης έχει ξεκινήσει μόλις πριν λίγες ημέρες, ο προγραμματισμός είναι πλούσιος σε δραστηριότητες. «Προς το παρόν προέχει να γνωριστούμε μεταξύ μας. Έτσι μέσα από βόλτες που κάνουμε επιδιώκουμε να φέρουμε πιο κοντά τα μέλη μας αλλά και να προσεγγίσουμε νέα μέλη», ανέφερε ο κ. Χούλιαρης.

Για το αμέσως επόμενο διάστημα η λέσχη αξιοποιώντας το μητρώο των μελών της θα επεκταθεί και σε κοινωνικές δράσεις. «Το να είσαι σε μία λέσχη τετρακίνησης σημαίνει ότι αγαπάς τη φύση. Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα κι άλλων σωματείων της Χίου, πραγματοποιώντας είτε αναδασώσεις, είτε κάνοντας βάρδιες πυροπροστασίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο», σημείωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι σύντομα θα διοργανωθούν και οι σχετικοί αγώνες.

Όσο για το που μπορεί κανείς να τους βρει ο πρόεδρος της Λέσχης δίνει άμεσα την απάντηση: «Σε δρόμους παλιούς, είτε εγκαταλελειμμένους είτε μη προσβάσιμους από τα συμβατικά Ι.Χ. αυτοκίνητα». Για όσους όμως ενδιαφέρεστε αλλά δεν διαθέτετε 4x4 τότε αρκεί ένα τηλεφώνημα στο  6948070452.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ