30.11.2016 15:18

«Η ανοχή μας τους κάνει αδίστακτους» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Το δρόμο των δυναμικών κινητοποιήσεων επιλέγουν οι συμπολίτες μας με αναπηρία ενόψει της 3ης του Δεκέμβρη, ημέρα που παγκοσμίως είναι αφιερωμένη στα άτομα με Αναπηρία. Μη έχοντας άλλο μέσο αντίδρασης, δεκάδες άτομα αλλά και μέλη οικογενειών τους επιλέγουν να συμμετάσχουν στο Παναναπηρικό Συλλαλητήριο που τοπικά θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία Βουνακίου.

«Στις 2 Δεκέμβρη τα άτομα με αναπηρία, χρόνια πάσχοντες και οι οικογένειές μας διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και αγώνα τα δικαιώματά μας για ουσιαστική στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της χώρας, των ατόμων με αναπηρία, των οικογενειών μας. Η 3η Δεκέμβρη 2016 ορίζεται ως η τελευταία ημέρα ανοχής της κατάφορης παραβίασης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία αλλά και της πλειοψηφίας του λαού μας. Είναι σαφες ότι η ανοχή μας τους έχει κάνει αδίστακτους», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι Σ. Μιχάλα και Κ. Χέλιου στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ