4.7.2024 8:39

Η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νενήτων διοργανώνει μία ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Μαζί... και στο Παιχνίδι!». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στον αύλειο χώρο του σχολείου και υπόσχεται μία βραδιά γεμάτη χαρά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Δήλωση συμμετοχών στις 19:00 μ.μ.: Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν και να λάβουν πληροφορίες για τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες της βραδιάς.

  • Έναρξη παιχνιδιών στις 19:30 μ.μ.: Η γιορτή ξεκινά με διαδραστικά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν διασκέδαση και γέλιο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

  • Μουσική, χορός και τραγούδι: Ο DJ Γιώργος Κοκολάκης θα φροντίσει για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με χορευτικές και τραγουδιστικές στιγμές.

  • Γαστρονομικές απολαύσεις: Σουβλάκι, hot-dog, αναψυκτικά και μπύρες θα είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο και υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία για όλους. Η διοργάνωση στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των οικογενειών της σχολικής κοινότητας και στην ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Με το σύνθημα «Μαζί... και στο Παιχνίδι!», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη χαρούμενη συνάντηση, γεμάτη παιχνίδι, χορό, τραγούδι και πολύ γέλιο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ