3.12.2016 16:55

Και όμως η Χίος έχει άστεγους

Τα άμεσα αντανακλαστικά της Αντιδημαρχείας Πρόνοιας, προκάλεσε η περίπτωση τριών συμπολιτών μας οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις ατόμων που εντοπίστηκαν να περιφέρονται άστεγα στους δρόμους της πόλης και που έπειτα από μέριμνα οδηγήθηκαν στο γηροκομείο Χίου, εκεί όπους θα τους παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθημερινή σίτιση και στέγαση. Το τρίτο περιστατικό αφορά σε μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία χρωστάει 1,5 χρόνο ενοίκια. Η διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου αποφάσισε να της χορηγήσει εφάπαξ το ποσό των 600 ευρώ, ώστε να μπορέσει να πληρώσει μέρος των ενοικίων.

«Δεν μιλάμε για απλές περιπτώσεις απορίας. Από αυτές έχει εκατοντάδες η Χίος δυστυχώς. Μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις ανθρώπων που βρίσκονταν στον δρόμο. Ενημερωθήκαμε από τις κοινωνικές μας υπηρεσίες άμεσα και πράξαμε αυτό που έπρεπε», ανέφερε στο politischios.gr ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ