5.6.2024 11:53

Καθάρισαν την παραλία της Αγίας Παρασκευής

Η εθελοντική δράση της Ένωσης Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Ένωσις Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας φέτος ξεκινάει δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Με τον απαραίτητο εξοπλισμό μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ξόδεψαν δημιουργικά το πρωινό τους, δρώντας εθελοντικά για τον καθαρισμό της παραλίας της Αγίας Παρασκευής, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί, λαμπερή και απαστράπτουσα τους λουόμενους.

«Η αίσθηση της προσφοράς στη φύση και της ομαδικής δουλειάς για ένα σκοπό, μάς έκανε να περάσουμε πολύ όμορφα και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε με όρεξη και χαρά, στη διατήρηση της παραλίας μας καθαρή, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Φροντίζουμε τον τόπο μας, προστατεύουμε το περιβάλλον, εκπαιδεύουμε τα παιδιά της περιοχής με το καλό παράδειγμα, δημιουργώντας οικολογική συνείδηση για ένα καλύτερο αύριο.

 Γι' αυτό το λόγο ο σύλλογός μας ευχαριστεί όσους και όσες συμμετείχαν στον καθαρισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ