27.6.2024 9:55

ΚΕΘΕΑ και Κινηματογραφική Λέσχη Χίου - Μια συνεργασία για την ευαισθητοποίηση κατά των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου, οι μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στη Χίο πραγματοποίησαν μια σημαντική εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από θέματα χρήσης ουσιών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συμβουλευτικό Κέντρο Χίου και το Πολυδύναμο Κέντρο Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου και υπό το σύνθημα «Πάμε Μαζί».

Η δράση περιλάμβανε την προβολή της ταινίας «Another Round» (2020) του σκηνοθέτη Thomas Vinterberg, μια ταινία που πραγματεύεται θέματα χρήσης αλκοόλ και τις επιπτώσεις του στη ζωή των ανθρώπων. Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο «Περιβόλι» στον Κάμπο της Χίου, και αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν και να προβληματιστούν πάνω στο θέμα της χρήσης ουσιών.

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην Κινηματογραφική Λέσχη Χίου για την άψογη συνεργασία και στον χώρο «Περιβόλι» για την φιλοξενία της εκδήλωσης. Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την ταινία και να συμμετάσχουν στη συζήτηση που ακολούθησε.

Η εκδήλωση αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της ανάπτυξης κοινωνικών δεσμών και δικτύων, τα οποία μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας με αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, και με ίσες ευκαιρίες για όλους. Η συμμετοχή και η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας σε τέτοιου είδους δράσεις είναι καθοριστική για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη χρήση ουσιών, και ευελπιστεί σε περαιτέρω συνεργασίες και δράσεις που θα ενισχύσουν το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ