1.12.2016 14:55

Κλήσεις, αφαίρεση πινακίδων και γερανός στο κέντρο

Ακριβά πλήρωσαν την επιλογή τους να σταθμεύσουν παράνομα δύο συμπολίτες μας, που με έκπληξη είδαν την Τροχαία να τους αφαιρεί τις πινακίδες και να καλεί τον ιδιωτικό γερανό προκειμένου να απομακρύνει τα οχήματα από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν υπάλληλοι του Δημαρχείου εγκλωβίστηκαν στον χώρο στάθμευσης πίσω από το κτίριο εξαιτίας της παράνομης στάθμευσης δύο οχημάτων. Σαν να μην έφθανε αυτό, είχαν αποκλείσει τον χώρο στάθμευσης του λεωφορείου ενώ το ένα από αυτά είχε σταθμεύσει ακριβώς πάνω στη στροφή με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα οχήματα του Αστικού ΚΤΕΛ.

Και οι δύο οδηγοί αναγνώρισαν το λάθος τους όμως ήταν αργά, αφού εκτός από τις κλήσεις, τους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες ενώ το ένα από αυτά το «σήκωσε» το γερανοφόρο όχημα που συνεργάζεται με την Τροχαία.

Έτσι εκτός από την κλήση οι ιδιοκτήτες καλούνται να πληρώσουν επιπλέον 80 ευρώ για τη χρήση του γερανού καθώς και τα έξοδα φύλαξης του αυτοκινή του τους σε ιδιωτική μάνδρα μέχρι να τα παραλάβουν. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ