4.10.2012 19:49

"Κόπηκε η επιταγή- πληρώνονται οι 5μηνίτες" (HXOΣ)

Χαρμόσηνα νέα έφερε με την άφιξή του σήμερα το βράδυ ο Π. Λαμπρινούδης, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον «π» τόνισε ότι στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι έπειτα από συνάντηση που είχε με τη Γ.Γ. Εργασίας Α. Δελλαπόρτα, εκδόθηκε η επιταγή προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων σε Χίο, Ψαρά και Οινούσσες.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα σύμφωνα με τον κ. Λαμπρινούδη είναι απλή αφού η ΓΣΕΕ θα πρέπει να παραλάβει την επιταγή και να την καταθέσει στην Εμπορική τράπεζα ώστε τα χρήματα να μπουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χίου, ανέφερε ότι τελικά απέσπασε την έγκριση της Γ.Γ. Εργασίας προκειμένου στο αμέσως επόμενο διάστημα να προσληφθούν 60 επιλαχόντες από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που θα χρησιμοποιηθούν για τα αντιπλημμυρικά έργα στο νότιο και κεντρικό κομμάτι του νησιού.

 

Ακούστε τι δήλωσε στον «π», ο Π. Λαμπρινούδης μετά την άφιξή του στη Χίο το απόγευμα της Πέμπτης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ