29.11.2016 10:57

Με αυτούς ποιος θα ασχοληθεί; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

Αντιμέτωπος με σχεδόν καθημερινές δολιοφθορές στο κατάστημά του είναι ο Χ. Μπουλάς ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Μότο Μπουλάς» στο λιμάνι. Όπως καταγγέλλει στον «π» δεν είναι λίγες οι φορές που άγνωστοι παιρνώντας έξω από το κατάστημά του προκαλούν ζημιές στα δίκυκλα που βρίσκονται στην περιοχή.

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, που αποθανάτισε δύο άνδρες σε κατάσταση μέθης να κινούνται στον δρόμο, όταν ο ένας από τους δύο αποφασίζει να ρίξει κάτω ένα σταθμευμένο δίκυκλο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ζημιές. Κατά καιρούς έχουν κάνει διάφορα στην περιοχή χωρίς να υπάρχει λόγος», ανέφερε στο politischios.gr, φωτογραφίζοντας ως δράστες άτομα που διαμένουν στη Σούδα.

«Δεν είναι όλοι ίδιοι. Όμως κάποιοι δημιουργούν καθημερινά πρόβλημα. Δεν είναι μόνο τα καταστήματα είναι και οι άνθρωποι που μένουν μέσα στο Κάστρο. Πολλές φορές έχει κληθεί η Αστυνομία από τους περίοικους», ανέφερε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ