18.6.2024 7:47

Μία συναυλία σαν... μελτεμάκι (Pics)

 

Η Παιδική Χορωδία της Φιλαρμονικής Δήμου Χίου, χάρισε ένα υπέροχο μουσικό βράδυ σε μικρούς και μεγάλους, με μια πολύ επιτυχημένη συναυλία που έδειξε την πρόοδο των παιδιών και την αγάπη τους για τη μουσική, με όμορφες  «Μελωδίες... ως το ηλιοβασίλεμα», όπως ήταν κι ο τίτλος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι μικροί χορωδοί, υπό τη διεύθυνση της Ανδριάννας Νεαμονίτη και με τη συνοδεία της Κατερίνας Αβραμίδου στο πιάνο, μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες και τα τραγούδια τους σε πολλά άλλα μέρη... και μάλιστα...σε ένα τραγούδι των Maori της Νέας Ζηλανδίας... έβαλαν το κοινό της αίθουσας να συμμετέχει με ρυθμικές κινήσεις μαζί τους... ανεβάζοντας έτσι το κέφι όλων στην κορυφή!...

Χαρούμενα γελαστά παιδικά πρόσωπα, μαζί με χαρούμενους και υπερήφανους, γονείς και δασκάλους, έκλεισαν την όμορφη συναυλία με τον πιο ευχάριστο τρόπο, ενώ το κοινό χειροκροτούσε αυθόρμητα και πηγαία, το ανάλαφρο και δροσερό μουσικό πρόγραμμα, που... φύσηξε, σαν «μελτεμάκι»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ