12.12.2016 22:07

Το μπουκαλόδεντρο φώτισε την πλατεία Βουνακίου [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, φτιαγμένο με πολύχρωμα λαμπάκια αλλά το κυριότερο με πλαστικά μπουκάλια που συνέλλεξαν οι μικροί μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου από το Βαρβάσι, κοσμεί την πλατεία Βουνακίου από το απόγευμα της Δευτέρας.

Για 6η συνεχή χρονιά οι μαθητές όλων των τάξεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησαν από νωρίς τη συλλογή πλαστικών μπουκαλιών τα οποία εν τέλει αναδείχθηκαν σε περίτεχνα στολίδια, ενισχύοντας τα μηνύματα για την ανακύκλωση και την οικολογική συνείδηση.

Της φωταγώγησης του δέντρου, για το οποίο αξιοποιήθηκαν 365 πλαστικά μπουκάλια, ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια ενώ το "παρών" έδωσαν εκτός από γονείς και μαθητές, και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χίου Άννα Χρυσούλη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ