27.12.2016 13:51

Νέος διοικητής στη ΒΙ.ΑΛ. και 13 μόνιμοι υπάλληλοι

Εξελίξεις σε ότι αφορά στη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί δρομολογεί έστω και καθυστερημένα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Έπειτα από 1 χρόνο αναμονής και εναλλαγή 5 προσώπων στη θέση του διοικητή του Hotspot αποφάσισε να ορίσει νέο διοικητή στη ΒΙ.ΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «π» τη θέση του νέου διοικητή θα καλύψει ο 34χρονος Χιώτης Θεόφιλος Τσιγκαλάγης. Πρόκειται για ένα από τα παλιά στελέχη, της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής το οποίο διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση της κατάστασης στη ΒΙ.ΑΛ.. Ο κ. Τσιγκαλάγης αναμένεται να οριστεί κι επίσημα στη θέση του διοικητή της ΒΙ.ΑΛ. εντός των επόμενων ημερών, ενώ έχει προηγηθεί τηλεφωνική του ενημέρωση.

Παράλληλα με την παραπάνω εξέλιξη ορκίστηκαν οι 13 μόνιμοι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσα εργασία με τους 4 από αυτούς να είναι Χιώτες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ