31.1.2017 16:05

Νομική υποστήριξη αποκτούν οι γυναίκες θύματα βίας της Χίου [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

Έναν επιπλέον σύμμαχο αποκτούν από σήμερα οι γυναίκες θύματα βίας που σε καθημερινή βάση θα έχουν την ευκαιρία να λαμβάνουν νομικές συμβουλές δικηγόρο που προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών στο Χαλκειός.

Η δικηγόρος Κορίνα Καντεράκη ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά της και θα δέχεται όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00 εντελώς δωρεάν.

«Η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή εδώ και 3 χρόνια. Υπήρχαν συνεχώς αιτήματα από συμπολίτισσές μας που ήθελαν κάποια νομική συμβουλή και δεν την είχαν. Έτσι προχωρήσαμε στην πλήρωση αυτής της θέσης ώστε οι γυναίκες να δέχονται δωρεάν νομικές συμβουλές τόσο για τις ίδιες όσο και για τις οικογένειές τους. Η σύμβαση της δικηγόρου είναι ετήσια με ορίζοντα ανανέωσης για μία 3ετία», ανέφερε στον «π» ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος επισημαίνοντας ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί και το ζήτημα της μεταστέγασης του Κέντρου Συμβουλευτικής από το Χαλκειός σε διαμέρισμα 70 τ.μ. στο  κέντρο της πόλης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ