14.10.2024 9:37

ΠΕΣ-ΝΑΤ: Δυνατότητα παραμονής συνταξιούχων ναυτικών στην εστία

Η ΠΕΣ-ΝΑΤ ενημερώνει τα Μέλη και τους Συνάδελφους ότι σύμφωνα με την επιστολή που έλαβε από τον κ. Νικόλαο Θεοδόση, Διευθυντή την Εστία Ναυτικών, κατόπιν απόφασης της διοίκησης, οι Συνταξιούχοι Ναυτικοί έχουν πλέον την δυνατότητα να διαμείνουν στο Κέντρο Παροχής Προσωρινής Διαμονής Ναυτικών της Εστίας Ναυτικών, αρκεί να αποδείξουν την ιδιότητά τους αυτή με κάποιο αποδεικτικό έγγραφο, όπως: 

α) Την απόφαση συνταξιοδότησής τους                                                                        

β) Το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα πληρωμής σύνταξης από τον e -ΕΦΚΑ 

γ) Την βεβαίωση συντάξεων (για φορολογική χρήση), από την οποία προκύπτουν τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ 0418, που προσδιορίζουν τον φορέα συνταξιοδότησής τους (τέως ΝΑΤ). 

Αν δεν διαθέτουν κατά την ημέρα εισόδου τους στο Κέντρο κάποιο από τα αποδεικτικά της ιδιότητας τους ως συνταξιούχων ναυτικών, έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν την προσωρινή διαμονή τους υπό την προϋπόθεση της άμεσης προσκόμισης αποδεικτικού μέσα στην προθεσμία, που θα τους δοθεί από τον αρμόδιο υπάλληλο του Κέντρου. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ