10.8.2012 11:20

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες (ΦΩΤΟ)

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε χθες στις 20:15 το βράδυ σε πολυκατοικία, σε πάροδο της Μιχαήλ Λιβανού στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο στενό της εφορίας.
Άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν την κλειδαριά του διαμερίσματος, πιστεύοντας ότι δεν ήταν κανείς μέσα σε αυτό, αφού προηγουμένως είχαν δει τον ιδιοκτήτη να φεύγει. Όμως οι δράστες δεν γνώριζαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα οι κινήσεις τους να γίνουν αντιληπτές από δύο νεαρές κοπέλες που ακούγοντας τους θορύβους στην πόρτα, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.
Ανοίγοντας την είσοδο του διαμερίσματος, οι δύο νεαρές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους επίδοξους διαρρήκτες, τους οποίους όμως δεν μπόρεσαν να ακινητοποιήσουν.
Στο σημείο έσπευσαν 2 περιπολικά οχήματα της άμεσης δράσης και 1 όχημα της ασφάλειας με πολιτικές πινακίδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σπίτι έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων και κατά το παρελθόν ενώ ο τρόπος δράσης σύμφωνα με την ασφάλεια είναι γνωστός και πιθανά να οδηγήσει σύντομα στην ταυτότητα των διαρρηκτών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ