3.3.2017 12:11

Σε τρίμηνη ακινησία από επίθεση αδέσποτων [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ

Τις επιπτώσεις από την ανύπαρκτη πολιτική στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων ανέδειξε για μία ακόμη φορά ο τραυματισμός συμπολίτισσάς μας, μητέρας δύο παιδιών, που μετά από επίθεση που δέχθηκε κατέληξε στο Νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.

Το περιστατικό

Όπως περιγράφει ο σύζυγος του θύματος, Δημ. Λιός, η γυναίκα του βρίσκονταν στη διασταύρωση της Απλωταριάς με τις οδούς Στ. Τσουρή και Καλαμπόκα. Κάποια στιγμή είδε να κινούνται προς την κατεύθυνσή της δύο αδέσποτα σκυλιά, τα οποία της επιτέθηκαν σηκώνοντάς την στον αέρα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί ανώμαλα στο έδαφος. Από την πτώση η άτυχη γυναίκα έσπασε το πόδι της σε τρία σημεία, όπως διαπιστώθηκε μετά την άμεση μεταφορά της στο «Σκυλίτσειο».

Από τον Δήμο στον Φιλοζωικό

Η ταλαιπωρία τους πάντως δεν σταμάτησε εκεί αφού στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν ευθύνες, οι αρμόδιοι φορείς έριχναν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον.

«Μίλησα με την κ. Ποταμούση και μου είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι διότι ο Φιλοζωικός της έχει δέσει τα χέρια. Επικοινώνησα όμως και με το Φιλοζωικό. Η απάντησή τους ήταν ότι τα αδέσποτα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, όπως οι κατσαρίδες και τα ποντίκια. Και αναρωτιέμαι εάν πραγματικά το εννοούν. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να σκοτώσουν άνθρωπο; Στο Νοσοκομείο βρήκα έναν υπάλληλο του Δήμου που είχε σπάσει το πόδι του όταν του επιτέθηκαν αδέσποτα πάνω στη μηχανή. Γιατί πρέπει να χάσει άνθρωπος τη ζωή του για να παρέμβουμε;» διερωτήθηκε ο κ. Λιος.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους ιατρούς, το θύμα της επίθεσης θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της το νωρίτερο σε 3 μήνες από σήμερα ενώ όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να ακολουθεί πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ