16.7.2024 11:03

Στάση εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Λέσβου-Χίου την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Στη στάση εργασίας την Πέμπτη 18 Ιουλίου, από τις 11:30 έως και τη λήξη του ωραρίου συμμετέχουν μαζικά οι ΔΟΥ Λέσβου και Χίου, εκφράζοντας την εναντίωσή τους στα σχέδια υποβάθμισης των ΔΟΥ της Περιφέρειας και στη συλλογική στοχοποίηση εργαζομένων. Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Λέσβου-Χίου, αναφέρει:

Απαιτούμε... 

• Την άμεση διαλεύκανση των όποιων φαινομένων διαφθοράς και την άμεση απόδοση ευθυνών. Είναι αδιανόητο υποθέσεις που... ‘’λιμνάζουν’’, να χρησιμοποιούνται ως πεδίο στοχοποίησης του συνόλου των εργαζομένων. 

• Να σταματήσουν – ακυρωθούν οι αλλαγές στη ΔΟY Χαλκίδας οι οποίες φέρουν τα χαρακτηριστικά των... ‘’αντιποίνων’’ απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων. Να παραμείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας ως ΔΟΥ Α τάξης, με το σύνολο των αντικειμένων. 

• Να υπάρξει Δημόσια Δέσμευση της Πολιτικής Ηγεσίας και της Ηγεσίας της ΑΑΔΕ, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην υλοποίηση σχεδίων υποβάθμισης των περιφερειακών ΔΟΥ, μέσω της αφαίρεσης ή κεντρικοποίησης αντικειμένων. 

ΩΣ ΕΔΩ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, 11:30 πμ ΜΕ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ