8.7.2024 12:47

Σύλλογος Δασοπροστασίας Ιωνίας - Συγχαρητήρια στους εθελοντές που συμμετείχαν στην πυρκαγιά της Σιδηρούντας

Ο Σύλλογος Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Δήμου Ιωνίας Χίου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους Εθελοντές που βρέθηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς και σε εκείνους που παρέμειναν στον κόμβο των Νενήτων για 24ωρη βάρδια με δύο οχήματα της ομάδας. Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του σε όσους ξενύχτησαν στον κόμβο περιμένοντας την επιστροφή των ατόμων που είχαν μεταβεί στο μέτωπο και ενίσχυσαν με ατομικό εξοπλισμό, ο οποίος καταστράφηκε, εξασφαλίζοντας την ασφαλή επιστροφή τους.

Ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε κάθε εθελοντική συνεισφορά, είτε οικονομική είτε ατομική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email (ethelontesionias@gmail.com) ή μέσω της σελίδας στο Facebook (Εθελοντές Ιωνίας Χίου).

Επίσης, εκφράζει συγχαρητήρια στον διοικητή του νομού Χίου, Σ. Καπελαρίδη, για την άμεση ενεργοποίηση όλων των εθελοντικών οργανώσεων που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σιδηρούντα και τον συντονισμό τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ