2.7.2024 11:27

Το παραδοσιακό χιώτικο πανηγύρι του ΠΣΑμεΑ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία (ΠΣΑμεΑ) προσκαλεί το κοινό στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό να αναβιώσουν τα παλιά γνήσια πανηγύρια που θυμούνται οι παλιοί και να τα γνωρίσουν οι νέοι.

Το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ έχει καταστεί θεσμός για τον ΠΣΑμεΑ και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για όλους να βρεθούν, να διασκεδάσουν και να γνωριστούν καλύτερα. Το πανηγύρι αυτό προσφέρει επίσης μια σημαντική συνεισφορά στην πολιτιστική κληρονομιά και καλεί τους συμπολίτες, καθώς και τους επισκέπτες, ειδικά τους ομογενείς από το εξωτερικό, να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν μαζί του.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο DALOUZ στο Κοντάρι, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 9 το βράδυ, με τη συνοδεία της ορχήστρας Πούπαλοι - Πιπίδης.

Η αφίσα της εκδήλωσης φιλοτεχνήθηκε και προσφέρθηκε δωρεάν από τον Εύη Χρήστου, ενώ η γραφιστική υποστήριξη παρέχεται από τη Μαρία Συρή.

Η είσοδος με φαγητό κοστίζει 15,00€. Διατίθενται επίσης κουπόνια ενίσχυσης αξίας 5,00€.

Ο ΠΣΑμεΑ περιμένει όλους με ανυπομονησία και ευχαριστεί για την υποστήριξη!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ