12.12.2016 10:53

«Vespoβόλτα» για φιλανθρωπικό σκοπό

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ VESPA ΚΑΙ LAMBRETTA ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΕΛΠΙΔΑ»

Μία διαφορετική βόλτα, αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό  πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη και οι φίλοι του Vespa Club Χίου στο πλαίσιο της δράσης Christmas Charity Ride 2016.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει γίνει πλέον θεσμός τα ταλευταία 6 χρόνια και σκοπό έχει τη συνεισφορά και τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα μέλη του Vespa Club προσφέρουν σε κοινωφελή ιδρύματα που εν μέσω κρίσης έχουν παραμεληθεί έως εγκαταλειφθεί από το κράτος.

Είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνουν οι Vespisti και Lambrettisti σε φιλανθρωπίες, ακόμα πιο χαρακτηριστική όμως είναι η ευαισθησία τους σε φορείς που ασχολούνται με το παιδί. Φέτος τα έσοδα διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο  «Ελπίδα».

Όπως ανέφεραν στον «π» οι διοργανοτές στο Charity Ride 2016 μπορεί να συμμετάσχει όποιος οδηγός Vespa ή φίλος της Vespa επιθυμεί. Η συμμετοχή κοστίζει 15 € και κάθε συμμετέχοντας παίρνει αναμνηστικό αυτοκόλλητο. Τα 15€ πηγαίνουν κατευθείαν στην «ΕΛΠΙΔΑ», κάτι για το οποίο φρόντισε για δεύτερη φορά η «MOTUL» , που ως χορηγός έχει αναλάβει όλα τα έξοδα κατασκευής banner και αυτοκόλλητων αλλά και την διανομή αυτών ανά την Ελλάδα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 25 μέλη που πραγματοποίησαν «Vespoβόλτα» στο κέντρο της πόλης, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με φόντο το λιμάνι της Χίου ενώ η μέρα ολοκληρώθηκε με καφέ  και ούζο σε ταβέρνα της πόλης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ