Ανήσυχα πνεύματα οι ιδιοκτήτες του central δε σταματούν να την «ψάχνουν», να αναζητούν τρόπους να κρατούν αναμμένες τις μηχανές, τον κόσμο κοντά κι ευχαριστημένο και να προτείνουν καινούργια πράγματα στο Χιώτικο life style.
Από τον Απρίλη ετοιμάζουν κάτι διαφορετικό. Ένα σχέδιο πολύ φιλόδοξο, πολύ χιώτικο και πολύ «οικονομικό», με την ευρύτερη έννοια του όρου, αφού θα πατά γερά στη ντόπια αγορά και τα προϊόντα της.
Στόχος για το Σ. Τρικύλα είναι το central να δουλεύει με χιώτικα προϊόντα. Από τον Απρίλη θα λειτουργεί ως καφέ και όχι μόνο και θα μπορούν οι θαμώνες του να απολαμβάνουν τα τοπικά μας προϊόντα, γάλα, τυριά, μαστίχα ποτά, ούζα, κρασιά και λικέρ αλλά και γλυκά, αρτοποιήματα γενικά ό,τι παράγουν οι βιοτεχνίες του τόπου μας θα μπορεί να βρει στέγη στο central.
Προκειμένου να προχωρήσει αυτή η πρωτοβουλία οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσα από αυτήν την προσπάθεια παρακαλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6948628683.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.