15.1.2020 13:56

Α. Μιχαηλίδης: «Ασυνάρτητη και επικίνδυνη η κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό»

Η σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης για ανασύσταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο η ίδια είχε καταργήσει προ έξι μηνών, αποτελεί απλά επιστέγασμα της ασυνάρτητης και εν τέλει επικίνδυνης πολιτικής της στο προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Η έγκαιρα διατυπωμένη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για παλινωδίες, αυτοσχεδιασμούς, παντελή έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, σε συνδυασμό φυσικά με τις συντηρητικές ιδεοληψίες της ΝΔ, δυστυχώς επιβεβαιώνεται.

Η μέχρι σήμερα πολιτεία του κ. Μηταράκη αναφορικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ως κυβερνητικού βουλευτή, η οποία χαρακτηρίζεται από την αναξιοπιστία στις δεσμεύσεις του και την εμμονή του στην κατασκευή μιας θηριώδους κλειστής δομής σε παντελώς ακατάλληλο χώρο, δεν προοιωνίζεται θετικές προοπτικές για τη θητεία του στη θέση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ