Στην έκτακτη πρόσληψη 19 ατόμων ως προσωπικού πυρασφάλειας για την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών προχωρά ο Δήμος Χίου, έπειτα από την επιχορήγησή του από το Υπ. Εσωτερικών με το ποσό των 187.000 ευρώ.
Τα 19 άτομα θα κατανεμηθούν στα εξής σημεία του νησιού:
Οι ειδικότητες
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα προσληφθούν 10 άτομα ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, (Φυλάκων), 8 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, (Νυχτοφυλάκων) και 1 ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Γ΄ κατηγορίας με ψηφιακό ταχογράφο (Βυτιοφόρου 12κμ)], με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν θα υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες Ιούλιο έως και τέλος Αυγούστου διότι αυτή την περίοδο παρουσιάζεται αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.