Ενημερωτική Ημερίδα για θέματα που άπτονται των εξελίξεων στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και των θαλάσσιων μεταφορών
διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Γ. Ξενάκης, σε συνεργασία με την «Europort Α.Ε», την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ.
στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου στη Μυτιλήνη και μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα κυρίως θέματα που θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές
κ. Κώτσογλου Θωμά, Προέδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Europort A.E,
κ. Μπρά Ιωάννη, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Κρουαζιέρας της εταιρείας Europort A.E και
κ. Άγγελο Βλάχο, Συντονιστή Αδειοδότησης Υδατοδρομίων ΤΑΙΠΕΔ
είναι τα ακόλουθα:
- Ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Στρατηγικός Σχεδιασμός) και ταυτόχρονα συντονισμός για την ομαλή και σύννομη λειτουργία των Λιμενικών Ταμείων με τους κανονισμούς του ISPS .
- Δημιουργία κοινών δράσεων επαύξησης της εμπειρίας των επισκεπτών στους προορισμούς της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
- Ασφαλειόσημο στην κρουαζιέρα και στην ακτοπλοΐα και προϋποθέσεις για την είσπραξή του.
- Δημιουργία Δικτύου Υδατοδρομίων στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.