Γωνιές της πόλης ξεχασμένες, γωνιές ήρεμες, γωνιές με ουζάκι, ρακί και μεζέ που σε κρατάει κολλημένο στη καρέκλα.
Δεν είναι συνταγή για καλοπέραση. Είναι η συνταγή που πέτυχε με κάθε τρόπο και χωρίς πολλές φαμφάρες το ΚΑΦΑΛΤΙ στον πεζόδρομο της Δημογεροντίας συνδυάζοντας στιλ, χαρακτήρα και καλές γεύσεις.
Το «καφενείο» όπως προτιμούν οι ιδιοκτήτες του Γ. Καραμουσλής και Μαρκέλλα Γεωργαλά να το αποκαλούν, είναι πρώτα από όλα χώρος για όλες τις ώρες. Είτε για καφέ νωρίς το πρωί αλλά και αργότερα, είτε για ουζάκι μεσημεριανό και κρασάκι βραδινό, το ΚΑΦΑΛΤΙ σε τραβάει και σε κρατάει.
Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος όμως, είναι γιατί στο ΚΑΦΑΛΤΙ ισχύει το «ουκ εν τω πολλώ το ευ», δηλαδή το ούζο είναι απόλαυση στιγμής. Θέλει το μικρό του ποτηράκι, το μεζέ δίπλα και άντε άμα είμαστε και πιο πολλοί να αυτοσχεδιάσουν για να μας ευχαριστήσουν ο Γιώργης κι η Μαρκέλλα με επιπλέον μεζεδάκια της στιγμής.
Κοπανιστή με λάδι και καυτερές πιπερίτσες, παστό εκλεκτό, κρέας με ρεβυθάκια, λουκανικάκι που τηγανίζεται επί τόπου, πατατοσαλάτα σπιτικιά και άλλα ευχάριστα σας περιμένουν στο τραπεζάκι του ΚΑΦΑΛΤΙ!
Όσοι πήγαν δεν έφυγαν κι όσοι δεν πήγατε, απλά δεν έχετε σκεφτεί ότι η αγαπημένη γωνιά της πόλης για σας... ήδη υπάρχει....
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.